Medicina Tibetana-Partea I
31,20 lei
39,00 lei (-20%)

Medicina Tibetana-Partea I

Medicina Tibetana-Partea I
-20%
Preț: 31,20 lei
39,00 lei (-20%)
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Evghenia Cozma locuieste timp de 23 de ani in India unde devine discipola lui Dhirendra Brahmachari, considerat cel mai mare yoghin al sec. XX, gurul Indirei Gandhi. Tot acolo o intalneste pe dr. Dolkar Khangkar de la care invata aceasta stiinta - medicina tibetana.
Marea sa vocatie si competenta profesionala, i-au dat posibilitatea sa adune un impresionant material documentar si sa-l ordoneze astfel incat sa puna in evidenta asemanarile dintre conceptele medicinei tibetane si actualele idei stiintifice.
Primele doua parti ne introduc pe taramul misterios al Tibetului, familiarizandu-ne cu principiile de baza ale medicinei tibetane pentru ca apoi, intr-un limbaj extrem de accesibil, sa scoata la lumina secretele sanatatii - atat de simple si la indemana oricui.
Partea a III-a prezinta medicina ezoterica tibetana si modul in care aceasta se imbina perfect cu cele mai recente descoperiri ale stiintei occidentale, aici fiind ascunsa de fapt cheia sanatatii si a longevitatii.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Medicina alternativa

103,70 lei
122,00 lei (-15%)
44,20 lei
52,00 lei (-15%)
Created in 0.0135 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.