Mereu in forma multumita argilei

Mereu in forma multumita argilei
-20%
Preț: 17,60 lei
22,00 lei (-20%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-649-115-0
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 144

DESCRIERE

Gratie propietatilor fiziochimice, argila poate alina numeroase stari de rau cotidiene! Ea fixeaza, apoi evacueaza substantele indezirabile (bacterii, germeni, toxine) prezente pe o rana sau in tubul digestiv. Continutul bogat in siliciu o face un puternic remineralizant si un antiinflamator recunoscut. Permite de asemenea asigurarea igienei corpului si a frumosetii naturale.
Afte, artroze, arsuri, intepaturi, entorse, ulcere... De la A la Z, starile de rau care pot fi tratate cu argila su nt prezentate in detaliu pentru fiecare mod de folosire in uzul extern (cataplasme, aplicari de pudra uscata...) sau intern (apa de argial, cure...)
Toate formele de argila(Ilit, montmorilonit, etc) sunt descrise astfel ca fiecare poate sa-si aleaga orice ii convine mai bine: concasata, pudra superfina, pasta... 25 de retete simple si economice sunt oferite pentru a fabrica sampoane, creme si masti.

Traducere: Florin Mateescu

Coperta: Necartonata

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Medicina alternativa

103,70 lei
122,00 lei (-15%)
44,20 lei
52,00 lei (-15%)
Created in 0.0133 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.