ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Practice » Medicina alternativa » Mereu in forma multumita argilei

Mereu in forma multumita argilei

  Autori: Cecile Baudet

Editura: MAST

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

22.00 Ron

17.60 Ron

4.40 Ron (20%)


Descriere

Gratie propietatilor fiziochimice, argila poate alina numeroase stari de rau cotidiene! Ea fixeaza, apoi evacueaza substantele indezirabile (bacterii, germeni, toxine) prezente pe o rana sau in tubul digestiv. Continutul bogat in siliciu o face un puternic remineralizant si un antiinflamator recunoscut. Permite de asemenea asigurarea igienei corpului si a frumosetii naturale.
Afte, artroze, arsuri, intepaturi, entorse, ulcere... De la A la Z, starile de rau care pot fi tratate cu argila su nt prezentate in detaliu pentru fiecare mod de folosire in uzul extern (cataplasme, aplicari de pudra uscata...) sau intern (apa de argial, cure...)
Toate formele de argila(Ilit, montmorilonit, etc) sunt descrise astfel ca fiecare poate sa-si aleaga orice ii convine mai bine: concasata, pudra superfina, pasta... 25 de retete simple si economice sunt oferite pentru a fabrica sampoane, creme si masti.
Detalii tehnice

Traducere: Florin Mateescu

Coperta: Necartonata

Anul aparitiei: 2019

Nr. pagini: 144

ISBN: 978-606-649-115-0

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Mereu in forma multumita argilei. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna