ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Religie si Spiritualitate » Vindecare spirituala » Mesajele tainice uimitoare ale tarotului

Mesajele tainice uimitoare ale tarotului

  Autori: Anonimus

Editura: GANESHA

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

31.50 Ron

25.20 Ron

6.30 Ron (20%)


Descriere

Īn cadrul tradiției inițiatice străvechi, a atinge și a aprofunda apoi realizarea profund transformatoare de sine īnseamnă printre altele a avansa pānă la capătul cel dumnezeiesc al propriei ființe. Toate acestea ne ajută să ne transformăm destinul și ne ghidează asupra implinirii menirii sau altfel spus a rostului nostru pentru care am venit īn această lume. Toate acestea implică o viziune plină de īnțelepciune asupra existenței noastre căci viața ta nu este niciodată o īntāmplare. Această lucrare ne ajută să interpretăm īntr-o perspectivă deloc īntāmplătoare semnele și sincronicitățile dumnezeiești ce ne apar īn viață.
Utilizānd īntr-o manieră integrată setul lamelelor tarotului avem acces intuitiv la un nou punct de vedere de care avem cu toții nevoie atunci cānd decidem să ne lăsăm inspirați și ghidați de Dumnezeu.
Această lucrare ne ajută să avem acces la o complexă viziune a unei vieți armonioase ce dobāndește pentru noi un sens. Cu ajutorul ei, putem descoperi care sunt cărările cele mai bune iar īn felul acesta reușim să le discernem pentru a īnainta cu pași rapizi și siguri pe drumul care este pentru noi cel mai bun. Surprinzător de bogat īn felurite simboluri dar și īn anumite arhetipuri străvechiul joc plin de taine al tarotului ne povestește prin intermediul celor 22 de imagini succesive lecțiile de bază de care avem nevoie pentru o rodnică inițiere atāt filosofică și spirituală de care are nevoie chiar și un tānăr. Tocmai din aceste motive tarotul pe care īl aveți īn premieră la dispoziție a fost īn prealabil adaptat de către un inițiat al fundamentelor esoterice spre a ne permite să regăsim apoi miezul inspirator ce este prezent dincolo de aparențe īn personajele și īn scenetele ilustrate. Surse perene și inepuizabile de inspirație, cele 22 de lamele ale tarotului au funcționat și īncă mai funcționează ca o complexă oglindă catalizatoare a psihicului nostru. Pentru ființele umane ce sunt capabile să-l folosescă așa cum se cuvine, īntr-o manieră inițiatică, tarotul se dovedește a fi un instrument privilegiat și astfel ni se īnfățișează ca un veritabil sistem divinatoriu ce ne ajută să facem predicții anticipative ajutāndu-ne totodată īntr-o rodnică și transformatoare cunoaștere de sine.
Detalii tehnice

Coperta: Necartonata

Anul aparitiei: 2019

Nr. pagini: 288

ISBN: 978-606-8742-67-0

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Mesajele tainice uimitoare ale tarotului. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna