Mesajele tainice uimitoare ale tarotului

Mesajele tainice uimitoare ale tarotului
-20%
Preț: 25,20 lei
31,50 lei (-20%)
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-8742-67-0
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 288

DESCRIERE

În cadrul tradiției inițiatice străvechi, a atinge și a aprofunda apoi realizarea profund transformatoare de sine înseamnă printre altele a avansa până la capătul cel dumnezeiesc al propriei ființe. Toate acestea ne ajută să ne transformăm destinul și ne ghidează asupra implinirii menirii sau altfel spus a rostului nostru pentru care am venit în această lume. Toate acestea implică o viziune plină de înțelepciune asupra existenței noastre căci viața ta nu este niciodată o întâmplare. Această lucrare ne ajută să interpretăm într-o perspectivă deloc întâmplătoare semnele și sincronicitățile dumnezeiești ce ne apar în viață.
Utilizând într-o manieră integrată setul lamelelor tarotului avem acces intuitiv la un nou punct de vedere de care avem cu toții nevoie atunci când decidem să ne lăsăm inspirați și ghidați de Dumnezeu.
Această lucrare ne ajută să avem acces la o complexă viziune a unei vieți armonioase ce dobândește pentru noi un sens. Cu ajutorul ei, putem descoperi care sunt cărările cele mai bune iar în felul acesta reușim să le discernem pentru a înainta cu pași rapizi și siguri pe drumul care este pentru noi cel mai bun. Surprinzător de bogat în felurite simboluri dar și în anumite arhetipuri străvechiul joc plin de taine al tarotului ne povestește prin intermediul celor 22 de imagini succesive lecțiile de bază de care avem nevoie pentru o rodnică inițiere atât filosofică și spirituală de care are nevoie chiar și un tânăr. Tocmai din aceste motive tarotul pe care îl aveți în premieră la dispoziție a fost în prealabil adaptat de către un inițiat al fundamentelor esoterice spre a ne permite să regăsim apoi miezul inspirator ce este prezent dincolo de aparențe în personajele și în scenetele ilustrate. Surse perene și inepuizabile de inspirație, cele 22 de lamele ale tarotului au funcționat și încă mai funcționează ca o complexă oglindă catalizatoare a psihicului nostru. Pentru ființele umane ce sunt capabile să-l folosescă așa cum se cuvine, într-o manieră inițiatică, tarotul se dovedește a fi un instrument privilegiat și astfel ni se înfățișează ca un veritabil sistem divinatoriu ce ne ajută să facem predicții anticipative ajutându-ne totodată într-o rodnică și transformatoare cunoaștere de sine.

Coperta: Necartonata

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0202 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.