ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Practice » Animale de casa » 100 de metode pentru un dresaj perfect

100 de metode pentru un dresaj perfect

  Autori: Sarah Fisher, Marie Miller

Editura: MAST

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

36.12 Ron

28.90 Ron

7.22 Ron (20%)


Descriere

Descoperiti cele 100 de metode de a dresa un caine de companie sa fie bine-crescut, calm, increzator si fericit, urmand recomandarile profesioniste ale expertilor in dresaj Sarah Fisher si Marie Miller.

- Indicatiile pas cu pas si fotografiile care demonstreaza principalele metode, inclusiv mangaierile T, exercitiile fizice si dresajul cu ajutorul clickerului.
- Exercitiile progresive si certificatele de bronz, argint si aur ofera structura si scopuri realizabile, permitandu-va sa invatati cainele sa aiba deprinderile de baza.
- Jocurile distractive consolideaza dresajul, asigurandu-i cainelui dumneavoastra o stimulare mentala si fizica adecvata.

Indiferent daca va dresati catelul sau vreti sa rezolvati unele probleme ale unui caine mai varstnic, acest ghid pozitiv este un insotitor perfect, care va ajuta sa adanciti intelegerea si increderea dumneavoastra si cainele dumneavoastra.
Detalii tehnice

Traducere: Ligia Sendrea

Anul aparitiei: 2012

Nr. pagini: 142

Format: 21X28 cm

ISBN: 978-973-606-008-5

Opinii

Nu exista nici o opinie despre 100 de metode pentru un dresaj perfect. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna