Mijloace pentru identificarea caracterelor si prevederea destinului

Mijloace pentru identificarea caracterelor si prevederea destinului
Preț: 15,22 lei
Disponibilitate: stoc lichidat
ISBN: 978-606-94822-7-8
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 38
Categoria: Diverse

DESCRIERE

Placheta de față reproduce textul conferinței ”Mijloace pentru identificarea caracterelor și prevederea destinului”, susținută de Florian Onița în anul 1941. Prin Caracteriologia sa, Onița propune o abordare integrată, interdisciplinară și mai ales sistematică a metodelor de caracterizare a individul ca întreg. Privite atent, multe dintre ele au o solidă bază empirică. Materialul surprinde o epocă, cu mentalitățile ei, și un domeniu, cu dezvoltările lui, în lectura unui profesionist al identificării caracteristicilor absconse ale omului (și ale societății, după cum se va vedea).
Indiferent de cum va folosi cititorul acest material, el rămâne o lectură plăcută și instructivă. Și, desigur, o fărâmă de istorie, cu o puternică aromaă a unor epoci trecute.

Coperta: Necartonata

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0140 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.