ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Religie si Spiritualitate » Diverse » Mijloace pentru identificarea caracterelor si prevederea destinului

Mijloace pentru identificarea caracterelor si prevederea destinului

  Autori: Florin Onita

Editura: C.I.D.

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

15.22 Ron

12.18 Ron

3.04 Ron (20%)


Descriere

Placheta de față reproduce textul conferinței ”Mijloace pentru identificarea caracterelor și prevederea destinului”, susținută de Florian Onița în anul 1941. Prin Caracteriologia sa, Onița propune o abordare integrată, interdisciplinară și mai ales sistematică a metodelor de caracterizare a individul ca întreg. Privite atent, multe dintre ele au o solidă bază empirică. Materialul surprinde o epocă, cu mentalitățile ei, și un domeniu, cu dezvoltările lui, în lectura unui profesionist al identificării caracteristicilor absconse ale omului (și ale societății, după cum se va vedea).
Indiferent de cum va folosi cititorul acest material, el rămâne o lectură plăcută și instructivă. Și, desigur, o fărâmă de istorie, cu o puternică aromaă a unor epoci trecute.
Detalii tehnice

Coperta: Necartonata

Anul aparitiei: 2019

Nr. pagini: 38

ISBN: 978-606-94822-7-8

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Mijloace pentru identificarea caracterelor si prevederea destinului. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna