ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Mintea globala si aparitia civilizatiei

Mintea globala si aparitia civilizatiei

  Autori: Dr. Carl Johan Calleman

Editura: FOR YOU

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

42.00 Ron

33.60 Ron

8.40 Ron (20%)

Produs indisponibil

Carti cumparate alaturi de Mintea globala si aparitia civilizatiei

Descriere

Īn fiecare cultură, originea civilizației poate fi legată de apariția unui concept īn mintea umană. De pildă, liniile drepte și perpendiculare nu se găsesc īn natură, deci de unde a venit ideea lor? Ce schimbare a conștiinței s-a petrecut īn īntreaga lume astfel īncāt să declanșeze construirea unor edificii rectangulare și organizarea liniară, precum și apariția limbajului scris, a construcției de piramide, a matematicii și a artei?
Carl Calleman oferă un răspuns detaliat la această īntrebare și explorează evoluția cuantică a minții umane și rezonanța ei cu mintea globală. El examinează modul īn care gāndește creierul nostru: nu mecanic, ci funcționānd ca o stație de recepție a conștiinței din mintea globală, creānd date holografice pentru a adapta conștiința umană la noi circumstanțe cosmologice.
Punānd īn evidență rădăcinile istorice, psihologice, geofizice și neurologice ale minții umane moderne, Calleman demonstrează că studierea civilizațiilor anterioare ne oferă un mijloc de a īnțelege evoluția conștiinței.
Detalii tehnice

Traducere: Daniela Andronache

Coperta: Brosata

Anul aparitiei: 2018

Nr. pagini: 339

ISBN: 978-606-639-246-4

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Mintea globala si aparitia civilizatiei. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna