Mintea globala si aparitia civilizatiei

PRP: 42,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 33,60 lei
Diferență: 8,40 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-606-639-246-4
Anul publicării: 2018
Pagini: 339

DESCRIERE

În fiecare cultură, originea civilizației poate fi legată de apariția unui concept în mintea umană. De pildă, liniile drepte și perpendiculare nu se găsesc în natură, deci de unde a venit ideea lor? Ce schimbare a conștiinței s-a petrecut în întreaga lume astfel încât să declanșeze construirea unor edificii rectangulare și organizarea liniară, precum și apariția limbajului scris, a construcției de piramide, a matematicii și a artei?
Carl Calleman oferă un răspuns detaliat la această întrebare și explorează evoluția cuantică a minții umane și rezonanța ei cu mintea globală. El examinează modul în care gândește creierul nostru: nu mecanic, ci funcționând ca o stație de recepție a conștiinței din mintea globală, creând date holografice pentru a adapta conștiința umană la noi circumstanțe cosmologice.
Punând în evidență rădăcinile istorice, psihologice, geofizice și neurologice ale minții umane moderne, Calleman demonstrează că studierea civilizațiilor anterioare ne oferă un mijloc de a înțelege evoluția conștiinței.

Anul publicarii: 2018

ISBN: 978-606-639-246-4

Traducere: Daniela Andronache

Nr. pagini: 339

Coperta: Brosata

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0112 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.