ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Practice » Dezvoltare personala » Minti sclipitoare, minti antrenate

Minti sclipitoare, minti antrenate

  Autori: Augusto Cury

Editura: FOR YOU

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

25.00 Ron

20.00 Ron

5.00 Ron (20%)


Descriere

Īnvață cum să cucerești cele mai redutabile limite din calea evoluției tale: limitele interioare!

Toți vrem să avem o gāndire sănătoasă, alimentată cu bucurii, liberă, sigură pe ea, flexibilă, creativă. Dar adeseori, īn mod iresponsabil, ne lăsăm mintea nesupravegheată și neprotejată. Mințile timide, anxioase, imature, pesimiste, īnspăimāntate, oscilante și depresive sunt consecința acestei lipse de protecție. Cartea de față abordează astfel de probleme din perspectiva Teoriei Inteligenței Multifocale, pe care Dr. Augusto Cury a dezvoltat-o de-a lungul a 25 de ani, īn care a lucrat cu pacienți, pedagogi, oameni de afaceri, medici și lideri din diverse domenii.
Dr. Cury consideră că a fi actor principal pe scena vieții proprii nu īnseamnă să nu eșuezi sau să nu plāngi. Ci īnseamnă să-ți găsești și să-ți cultivi căi de refacere a stimei de sine și a gāndirii echilibrate, să-ți recunoști greșelile și să īnveți cum să nu te mai lași prins īn capcana gāndurilor și emoțiilor autodistructive.
Află de la un expert apreciat la nivel internațional cum să-ți īngrijești bunurile cele mai de preț, cum să fii autorul propriei vieți și cum să trăiești cu bucurie īn fiecare zi!
Detalii tehnice

Traducere: GEORGIANA BARBULESCU

Coperta: Necartonata

Anul aparitiei: 2019

Nr. pagini: 160

ISBN: 978-606-639-303-4

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Minti sclipitoare, minti antrenate. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna