ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Minunile vindecatoare ale Arhanghelului Rafael

Minunile vindecatoare ale Arhanghelului Rafael

  Autori: Doreen Virtue

Editura: ADEVAR DIVIN

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

24.00 Ron

19.20 Ron

4.80 Ron (20%)

Produs indisponibil

Descriere

Fie ca e vorba de o stare care va pune viata in pericol, de o rana dureroasa sau de o problema grava de sanatate, Arhanghelul Rafael va poate oferi un ajutor esential. In aceasta carte inspirata, experta in imparatia ingerilor Doreen Virtue, recunoscuta in lumea intreaga, ne arata de ce Arhanghelul Rafael a fost de mult timp considerat ingerul vindecator. El este un facator de minuni care ajuta pe oricine ii cere ajutorul, indiferent de credinta sau de cultul religios din care face parte. Povestirile reale despre vindecarile miraculoase ofera exemple din viata reala privind interventia incredibila a Arhanghelului Rafael, exemple care va vor da speranta si credinta ca cerurile va asculta rugaciunile. Veti citi despre caile prin care Arhanghelul Rafael raspunde la chemarea voastra si veti invata cum sa recunoasteti calauzirile sale privind sanatatea. Veti mai descoperi cum ii calauzeste Arhanghelul Rafael pe vindecatori (si pe cei care aspira sa devina vindecatori), dar si cum ii poate ajuta pe cei dragi noua, inclusiv animalele noastre preferate.
Un ghid care va va umple inima si va va linisti sufletul, Minunile vindecatoare ale Arhanghelului Rafael este cartea perfecta pentru cei care cauta cai puternice de vindecare folosind puterea divina.
Detalii tehnice

Traducere: Mihai Popescu

Anul aparitiei: 2011

Nr. pagini: 203

Format: 14X21 cm

ISBN: 978-606-8080-63-5

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Minunile vindecatoare ale Arhanghelului Rafael. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna