Miracole din Cer

Miracole din Cer
-20%
Preț: 24,00 lei
30,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Miracole din cer . O fetita, calatoria ei la Cer si povestea ei uimitoare de vindecare.

Cum ii explici unui copil ca momentele dure prin care trece fac parte dintr-un plan divin?
Cum inveti sa faci fata suferintei – proprii, a celor dragi, a semenilor?
Cum explici imposibilul?

Miracole din Cer este o relatare adevarata despre credinta si binecuvantare. Intr-un stil autentic si profund evocator, Christy Wilson Beam ne impartaseste povestea familiei sale si mai ales a fiicei mijlocii, Annabel (Anna), nevoita sa lupte cu o boala cronica, socotita incurabila. Probele dure prin care trece aceasta familie greu incercata ating paroxismul odata cu un incident iesit din comun, ce avea sa schimbe viata si perceptiile multor oameni si sa vindece ranile adanci ale familiei Beam.
Aceasta poveste despre curaj si speranta, despre iubire si incredere ridica valul disperarii de pe bucuriile marunte ale vietii si de pe sufletul istovit de cautarea sensului. Calatoria pana la Cer poate sa aiba loc aici si acum prin impartasirea darurilor cu care ne nastem si prin comuniunea autentica si neconditionata cu sine si cu ceilalti. Raiul se afla pe Pamant. Acesta este mesajul simplu si puternic al Annei.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0143 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.