A muri nu inseamna a muri
16,00 lei
20,00 lei (-20%)

A muri nu inseamna a muri

A muri nu inseamna a muri
-20%
Preț: 16,00 lei
20,00 lei (-20%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-8975-19-4
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 222
Format: 14X21 cm
Categoria: Diverse

DESCRIERE

Povestea adevarata a lui Orville, pe care Isola Pisani ne-o relateaza cu multa maiestrie, ne da prilejul sa reflectam la sensul terapeuticilor prin regresie. Ele se practica pe scara larga, dar nu sunt inca prea bine cunoscute; as putea sa spun acelasi lucru despre tot ce se petrece in interiorul nostru, de acest spatiu interior care asteapta un nou Cristofor Columb si a carui explorare este poate mai importanta si mai urgenta decat cea a tainelor atomului. Dar stiinta noastra occidentala s-a indepartat de atat de multa vreme de aceste lucruri incat va fi nevoie de multe eforturi ca sa ne schimbam punctul de vedere....
Redusa la esential, tema cartii se refera la o terapeutica prin constientizarea vietilor anterioare de catre subiect. Cand acesta si-a constientizat din plin inhibitiile, ura sau furia din existentele anterioare si cand s-a eliberat de ele, tulburarile patologice pe care le prezinta in viata actuala au disparut imediat. Sa nu uitam ca, desi lucrurile acestea nu sunt prea clar exprimate, aceste tulburari au rezistat la toate celelalte terapeutici.

Traducere: Doina Cojocaru

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0136 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.