ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Religie si Spiritualitate » Vindecare spirituala » Am murit si m-am descoperit pe mine insami-Adevar Divin

Am murit si m-am descoperit pe mine insami-Adevar Divin

  Autori: Anita Moorjani

Editura: ADEVAR DIVIN

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

30.00 Ron

27.00 Ron

3.00 Ron (10%)


Descriere

In aceasta biografie profund inspirata, Anita Moorjani povesteste cum, dupa ce a suferit de cancer timp de patru ani, organele ei aproape ca si-au incetat activitatea, coplesite de celulele maligne care se raspandisera in intregul ei corp. Odata intrata in coma, ea a trait o experienta in apropierea mortii cu totul extraordinara, in timpul careia a inteles maretia spirituala a fiintei sale... dar si cauzele reale ale bolii sale. Dupa ce si-a revenit din coma, starea ei de sanatate s-a imbunatatit atat de rapid incat a fost externata din spital dupa numai cateva saptamani, fara sa mai aiba vreo urma de cancer in corp.

In paginile acestei carti, Anita isi povesteste copilaria traita la Hong Kong, conflictele prin care a trecut in timpul procesului de alegere a unei cariere si de descoperire a sufletului ei pereche, dar si boala care a facut-o sa ajunga in spital, unde a sfidat toate cunostintele medicale.

Facand parte dintr-o familie hindusa ce traia in mijlocul unei comunitati chineze si britanice, Anita a crescut intr-un mediu cultural conflictual, in care obiceiurile culturale si religioase se bateau cap in cap. Dupa ani de incercari de a-si gasi propria cale in timp ce incerca sa faca fata inclusiv asteptarilor celor din jurul ei, ea a trait marea revelatie - in urma unei experiente in apropierea mortii - ca puterea de a se vindeca singura se afla in interiorul ei... si ca in acest Univers exista miracole pe care nu si le-ar fi imaginat niciodata pana atunci.
Detalii tehnice

Traducere: Cristian Hanu

Anul aparitiei: 2012

Nr. pagini: 264

Format: 13x20 cm

ISBN: 978-606-8080-87-1

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Am murit si m-am descoperit pe mine insami-Adevar Divin. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna