Din neamul lupilor vol I-IV

Din neamul lupilor vol I-IV
-20%
Preț: 48,00 lei
60,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
ISBN: 978-973-1825-11-3
Anul publicării: 2008
Pagini: 1161
Format: 14X21 cm
Categoria: Altele

DESCRIERE

Respectul pentru strabuni este prima conditie a omeniei noastre. Numai asa iti cunosti locul in lume si te poti dovedi un om care respecta pe sine insusi, numai astfel vei obtine un echilibru intre lumea ta si lumea acelora pe care-i visam, pe care-i iubim, pe care-i pretuim, intrucat au adus acestui popor un prestigiu permanent si o justificare deplina a dreptului lor la existenta.
Este, de fapt, meritul autorului ION LUPU, pentru care iubirea cea mai mare este dragostea de pamantul Tarii si de traditiile acesteia.
Toate trairile autorului sunt profund legate de amintirile satului sau si al strabunilor sai, care l-au slujit pe Maria Sa, STEFAN CEL MARE SI SFANT, strajerul semet si neclintit in fata furtunilor, timp de aproape o jumatate de veac. Mai mult decat atat, autorul se simte amestecat in existenta acestora, dovedind ca n-a uitat cuvantul dainuire.
Prof. CONSTANTIN LOVIN

Anul publicarii: 2008

Nr. pagini: 1161

Dimensiuni: 14X21 cm

ISBN: 978-973-1825-11-3

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0140 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.