ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Religie si Spiritualitate » Vindecare spirituala » Neurostiinta iluminarii Editie revizuita

Neurostiinta iluminarii Editie revizuita

  Autori: Dr. Alberto Villoldo, Dr. David Perlmutter

Editura: FOR YOU

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

35.00 Ron

28.00 Ron

7.00 Ron (20%)


Descriere

Neurostiinta iluminarii. Activeaza-ti creierul Editie revizuita

Timp de milenii, oamenii au tot cautat sa descopere Lumina. Din descrierile ajunse pana la noi calugari asezati pe perne de meditatie, calugarite ingenuncheate in rugaciune, samani aflati in comuniune cu Universul , se pare ca aceasta stare subtila le este rezervata numai catorva alesi.
Insa neurologul David Perlmutter si antropologul si samanul Alberto Villoldo si-au unit fortele pentru a explora elementele comune din specializarile lor, cu scopul de a face din iluminare o stare accesibila pentru oricine.
Unificand lumile stiintei si spiritului, multa vreme separate, Perlmutter exploreaza incitantele fenomene ale neurogenezei si ale sanatatii mitocondriale, iar Villoldo contribuie la acest efort prin vasta sa cunoastere a practicilor samanice si spirituale. Impreuna, ei distileaza cele mai puternice instrumente din fiecare disciplina pentru a crea programul Activeaza-ti creierul!, un plan in cinci saptamani ce ajuta creierul sa se pregateasca pentru iluminare.
Cu sfaturi despre nutritie, suplimente alimentare, exercitii fizice, practici samanice, meditatii si vizualizari, Neurostiinta iluminarii te ghideaza pas cu pas catre pacea interioara, extinderea intuitiei si potentarea creativitatii!
Detalii tehnice

Traducere: MONICA VISAN

Coperta: Brosata

Anul aparitiei: 2018

Nr. pagini: 297

ISBN: 978-606-639-192-4

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Neurostiinta iluminarii Editie revizuita. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna