ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Practice » Diverse » Neurostiinta iluminarii

Neurostiinta iluminarii

  Autori: dr. David Perlmutter M.D, dr. Alberto Villoldo Ph. D

Editura: FOR YOU

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

24.09 Ron

19.27 Ron

4.82 Ron (20%)


Descriere

Timp de milenii , oamenii au cautat sa descopere metodele prin care se pot ilumina. Din descrierile care au ajuns pana la noi - calugari asezati pe pernele lor de meditatie, maicute care se roaga in genunchi, samani aflati in comuniune cu universul - reiese ca aceasta stare subtila este rezervata unui numar restrans de oameni. Insa acum, neurologul David Perlmutter si antropologul si samanul Alberto Villoldo si-au unit fortele, pentru a explora elementele comune ale specialitatilor lor, in scopul de a face din iluminare, o stare la care poate aunge toata lumea.
Prin unirea lumilor - multa vreme separate - ale stiintei si spiritului, Perlmutter exploreaza interesantul fenomen al neurogenezei si al sanatatii mitocondriale, iar Villoldo contribuie la acest efort, prin vasta sa cunoastere a practicilor samanice si spirituale.
Impreuna, au extras cele mai eficiente instrumente din fiecare disciplina, pentru a crea programul Activeaza-ti creierul - un plan inovator, desfasurat pe durata a cinci saptamani, ce ajuta la pregatirea creierului pentru starea de iluminare.
Cu ajutorul consilierii in alimentatie, suplimentelor nutritive, exercitiilor fizice, practicilor samanice, meditatiei si vizualizarii, Perlmutter si Villoldo ii ghideaza pe cititori, pas cu pas, printr-un program menit sa-i ajute sa-si curete mintile de traumele trecutului si sa se deschida catre trairea pacii launtrice, a intuitiei extinse si a extraordinarei creativitati ce definesc experientele iluminarii.

David Perlmutter, M.D., F.A.C.N., este medic specialist neurolog si membru al Colegiului American de Nutritie. Este directorul medical al Centrului Perlmutter pentru Sanatate si al Centrului Perlmutter Hyperbaric, din Naples, Florida si este si instructor adjunct al Institului pentru Medicina Functionala.
Dr. Perlmutter a primit multe premii internationale, precum Premiul Linus Pauling, pentru cercetarea sa in tehnicile inovatoare de tratare a tulburarilor neurologice si Premiul Umanistul anului, din partea Colegiului American de Nutritie. El este autorul a patru carti si a numeroase articole de specialitate. Dr. Perlmutter a aparut la emisiunile 20/20, Larry King Live, CNN, Fox News, Foc Friends, the Today show, The Oprah Winfrey Show si The Early Show (CBS).

Alberto Villoldo, Ph.D., psiholog si medic antropolog, a studiat timp de peste 25 de ani practicile de vindecare ale samanilor din Anzi si ale celor din Amazon. In paralel cu activitatea de profesor in cadrul Universitatii de Stat din San Francisco, el a fondat Laboratorul de Autoreglare Biologica, pentru a studia modul in care mintea creeaza sanatatea si boala, in plan psihosomatic. Villoldo conduce Societatea celor Patru Vanturi, unde ii invata pe studentii din SUA si Europa sa practice medicina energetica a samanilor.
El conduce Centrul pentru Medicina Energetica din Los Lobos, Chile, unde cerceteaza si practica neurostiinta iluminarii.
Detalii tehnice

Traducere: Monica Visan

Coperta: www.graficadesign.ro

Anul aparitiei: 2013

Nr. pagini: 269

Format: 14x20 cm

ISBN: 978-606-639-038-5

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Neurostiinta iluminarii. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna