ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Stiinte umaniste » Sociologie » Noile reguli pentru a obtine angajamentul tinerilor

Noile reguli pentru a obtine angajamentul tinerilor

  Autori: Michael McQueen

Editura:

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

39.90 Ron

31.92 Ron

7.98 Ron (20%)


Descriere

Cine sunt cei din Generatia Y?
Unii sunt specialisti de prima mana in noile tehnologii, tineri bine educati si ambitiosi, gata sa accepte provocarea de a schimba lumea. Altii sunt descrisi ca fiind nestatornici, nerespectosi, priceputi doar sa ceara; niste fiinte care nu au invatat ce-i aceea rabdarea sau munca intensa.
Generatia Y, formata din cei nascuti intre inceputul anilor 1980 si sfarsitul anilor 1990, a facut cu siguranta valuri daca nu chiar o adevarata furtuna in ultimii ani. Parinti, profesori, angajatori si colaboratori au fost pusi in fata provocarii de a intelege si a comunica cu o generatie care a cresut, in esenta, intr-o lume diferita.
Ai ocazia sa afli din acest bestseller revolutionar in ce mod iti sunt influentate viziunea asupra lumii si perceptiile de era in care te-ai nascut. Pe baza acestei noi intelegeri, vei incepe sa vezi de ce este Generatia Y atat de diferita. Vei descoperi strategii eficiente pentru a obtine angajamentul celor din Generatia Y acasa, in clasa, si in lumea afacerilor.
Pregateste-te pentru o analiza antrenanta, revelatoare si profunda!

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Noile reguli pentru a obtine angajamentul tinerilor. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna