Noile reguli pentru a obtine angajamentul tinerilor

Noile reguli pentru a obtine angajamentul tinerilor
-20%
Preț: 31,92 lei
39,90 lei (-20%)
Disponibilitate: în stoc
Categoria: Sociologie

DESCRIERE

Cine sunt cei din Generatia Y?
Unii sunt specialisti de prima mana in noile tehnologii, tineri bine educati si ambitiosi, gata sa accepte provocarea de a schimba lumea. Altii sunt descrisi ca fiind nestatornici, nerespectosi, priceputi doar sa ceara; niste fiinte care nu au invatat ce-i aceea rabdarea sau munca intensa.
Generatia Y, formata din cei nascuti intre inceputul anilor 1980 si sfarsitul anilor 1990, a facut cu siguranta valuri – daca nu chiar o adevarata furtuna – in ultimii ani. Parinti, profesori, angajatori si colaboratori au fost pusi in fata provocarii de a intelege si a comunica cu o generatie care a cresut, in esenta, intr-o lume diferita.
Ai ocazia sa afli din acest bestseller revolutionar in ce mod iti sunt influentate viziunea asupra lumii si perceptiile de era in care te-ai nascut. Pe baza acestei noi intelegeri, vei incepe sa vezi de ce este Generatia Y atat de diferita. Vei descoperi strategii eficiente pentru a obtine angajamentul celor din Generatia Y acasa, in clasa, si in lumea afacerilor.
Pregateste-te pentru o analiza antrenanta, revelatoare si profunda!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0126 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.