O noua stiinta a vietii. Rezonanta morfica

O noua stiinta a vietii. Rezonanta morfica
-20%
Preț: 16,80 lei
21,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Categoria: Filosofie

DESCRIERE

O nouă carte excentrică, dar şi o prezentare atrăgătoare a unei ipoteze interesante. Autorul susţine că nu toate fenomenele vieţii sunt explicabile în termenii legilor fizice şi chimice şi apoi prezintă ipoteza "cauzalităţii formatoare", care umple golul existent. Structura sistemelor trecute afectează apariţia sistemelor similare ulterioare prin "rezonanţă morfică", care acţionează dincolo de timp şi spaţiu.
Cartea este bine scrisă, provocatoare şi antrenantă, iar abordarea savantă a lui Sheldrake include sinteze excelente ale convingerilor actuale din numeroase domenii ale ştiinţei vieţii. De necrezut? Da, însă aşa a fost şi Galileo Galilei.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0130 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.