ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Obiecte graitoare-Stefan Caltia

Obiecte graitoare-Stefan Caltia

  Autori: Stefan Caltia

Editura: CURTEA VECHE

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

120.00 Ron

96.00 Ron

24.00 Ron (20%)

Produs indisponibil

Descriere

Stefan Caltia s-a nascut la 15 mai 1942, in Brasov. La varsta de doi ani se muta impreuna cu parintii in Fagaras. Copilaria si adolescenta le-a trait la Sona, langa Fagaras.
Din 1972 este membru al Uniunii Artistilor Plastici din Romania. Incepand cu 1993 a fost profesor la Universitatea Nationala de Arte - Bucuresti, departamentul Pictura. Facand parte din noul corp profesoral format dupa 1990, el a fost coleg cu Gheorghe Anghel, Florin Ciubotaru, Sorin Ilfoveanu si altii.
Stefan Caltia si-a expus operele in numeroase expozitii in Norvegia, Elvetia, Tarile de Jos, Danemarca si, bineinteles, in Romania. Picturile sale au fost achizitionate de catre, printre altele, Muzeul de Arta Contemporana si Det Norske Teatret din Oslo, Norvegia, Muzeul de arta fantastica de la Gruyère, Elvetia, precum si de catre Muzeul National de Arta, Muzeul National de Arta Contemporana, Muzeul National Brukenthal din Sibiu, Muzeul de Arta din Timisoara.

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Obiecte graitoare-Stefan Caltia. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna