Omniversul
20,00 lei
25,00 lei (-20%)

Omniversul

Omniversul
-20%
Preț: 20,00 lei
25,00 lei (-20%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-639-309-6
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 254
Categoria: Diverse

DESCRIERE

Omniversul, Inteligenta transdimensionala, calatoria in timp, Viata de Apoi si colonia secreta de pe Marte

Suntem cu totii cetateni ai Omniversului, matricea cuprinzatoare de energie, spirit si inteligenta care contine tot ceea ce exista: toate universurile din cadrul multiversului, precum si dimensiunile spirituale centrate in jurul Sursei divine pe care multi o numesc Dumnezeu.
In acest ghid stiintific al Omniversului, Alfred Lambremont Webre reveleaza dovezi uimitoare despre viata extraterestra si extra-universala, despre civilizatiile inteligente create de sufletele din Viata de Apoi si despre viata pe Marte. Cartea contine si:
• Incursiuni in noua stiinta a Omniversului, in dimensiunile sale spirituale si fizice si in nenumaratele sale civilizatii inteligente.
• Detalii despre tehnologiile esentiale pentru calatoria si comunicarea in Omnivers: calatoria in timp, teleportarea si telepatia.
• Dezvaluiri ale unor secrete de stat despre tehnologii inovatoare, despre misiunea vehiculelor motorizate ale NASA pe Marte, despre colonia secreta de pe Marte.
• Descrierea modului in care sufletele, ca fragmente holografice ale Divinitatii, sprijina crearea planetelor, a sistemelor solare, galaxiilor si universurilor din multivers.

Traducere: MONICA VISAN

Coperta: Necartonata

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0141 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.