ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Religie si Spiritualitate » Diverse » Omniversul

Omniversul

  Autori: Alfred Lambremont Webre

Editura: FOR YOU

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

25.00 Ron

20.00 Ron

5.00 Ron (20%)


Descriere

Omniversul, Inteligenta transdimensionala, calatoria in timp, Viata de Apoi si colonia secreta de pe Marte

Suntem cu totii cetateni ai Omniversului, matricea cuprinzatoare de energie, spirit si inteligenta care contine tot ceea ce exista: toate universurile din cadrul multiversului, precum si dimensiunile spirituale centrate in jurul Sursei divine pe care multi o numesc Dumnezeu.
In acest ghid stiintific al Omniversului, Alfred Lambremont Webre reveleaza dovezi uimitoare despre viata extraterestra si extra-universala, despre civilizatiile inteligente create de sufletele din Viata de Apoi si despre viata pe Marte. Cartea contine si:
Incursiuni in noua stiinta a Omniversului, in dimensiunile sale spirituale si fizice si in nenumaratele sale civilizatii inteligente.
Detalii despre tehnologiile esentiale pentru calatoria si comunicarea in Omnivers: calatoria in timp, teleportarea si telepatia.
Dezvaluiri ale unor secrete de stat despre tehnologii inovatoare, despre misiunea vehiculelor motorizate ale NASA pe Marte, despre colonia secreta de pe Marte.
Descrierea modului in care sufletele, ca fragmente holografice ale Divinitatii, sprijina crearea planetelor, a sistemelor solare, galaxiilor si universurilor din multivers.
Detalii tehnice

Traducere: MONICA VISAN

Coperta: Necartonata

Anul aparitiei: 2019

Nr. pagini: 254

ISBN: 978-606-639-309-6

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Omniversul. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna