ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Orgasmul super sexual. Ghidul femeii pentru o satisfactie erotica garantata

Orgasmul super sexual. Ghidul femeii pentru o satisfactie erotica garantata

  Autori: Barbara Keeslin

Editura: EDITURA PI

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

18.00 Ron

14.40 Ron

3.60 Ron (20%)

Produs indisponibil

Carti cumparate alaturi de Orgasmul super sexual. Ghidul femeii pentru o satisfactie erotica garantata

Descriere

Cartea Orgasmul super sexual este publicata la editura Pi si este scrisa de Barbara Keesling , autoare a numeroase carti de profil care a predat sexualitate umana si psihopatologie la mai multe universitati din sudul Californiei, SUA. Pentru a atinge acest scop Dr. Keesling ne deschide o cale imbogatita cu recompense senzuale minunate,incluzand exercitii savuroase si romantice care ajuta cuplurile sa redescopere ca sexualitatea e mai mult decat o lupta pentru a ajunge la Marele Final si ca opririle incitante de-a lungul drumului il fac sa merite osteneala.

Dr. Barbara Keesling ingaduie acestei fantezii a implinirii sexuale sa devina realitatea fiecarei femei. Realizand exercitiile sale unice, create pentru a dobandi si a intari stapanirea asupra unei zone din corpul unei femei foarte putin cunoscuta si rar valorificata, devine posibil pentru toate femeile sa-si controleze orgasmul si sa-l poata trai in mod garantat. Atunci cand cei doi iubiti nu isi mai fac griji in legatura cu orgasmul, presiunea adesea asociata cu amorul dispare, lasand locul unei sexualitati traita in toata plenitudinea sa.

Sexualitatea reprezinta una din cele mai pure forme ale dorintei omenesti-scena suprema a interactiunii dintre fiintele umane. Este intalnirea fructuoasa dintre atat de multe lucruri speciale: atingere, legatura la nivel fizic, comunicare, joc, excitatie si intimitate. Dar de ce oare auzim atat de des, ca femeile, cand fac dragoste, sunt preocupate de intrebarea: O sa am orgasm sau nu?. N-ar fi minunat, atat pentru femei cat si pentru barbati, daca orgasmul feminin ar fi mai degraba un dat decat o incertitudine?

Detalii tehnice

Traducere: Georgiana Constantin

Anul aparitiei: 2012

Nr. pagini: 157

Format: 12,5 x 19,5 cm

ISBN: 978-606-93245-3-0

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Orgasmul super sexual. Ghidul femeii pentru o satisfactie erotica garantata. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna