Ormus. Tainele dezvaluite ale unei substante minunate

Ormus. Tainele dezvaluite ale unei substante minunate
-20%
Preț: 14,28 lei
17,85 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-973-1823-57-7
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 208
Categoria: Diverse

DESCRIERE

Ormus. Tainele dezvaluite ale unei substante minunate. Un important produs aproape miraculos prin efectele sale multiple, ce este prea putin cunoscut

Se poate spune, pe buna dreptate, ca o inventariere exhaustiva a feluritelor beneficii pentru starea de sanatate a elementelor ORMUS ar putea acoperi intreaga experienta umana, de la trup si psihic, pana la emotii, dar si ceea ce numim spirit. Este evident ca mineralele ce sunt continute in ORMUS pottransforma complet, intr-o maniera gradata, in sens eminamente benefic, fiinta umana. S-ar putea spune ca produsul ORMUS actioneaza pentru marea majoritate a fiintelor umane intocmai precum o poarta ce se deschide catre o viata spirituala mult mai ampla, ce este totodata plina de sens. Rapoartele existente referitoare la efectele ce au fost inregistrate in urma consumului de ORMUS sunt in unanimitate in acord cu ceea ce se cunoaste din trecut, cand mineralele produsului ORMUS erau utilizate in mod sistematic in cadrul unor grupuri ezoterice de catre fiintele umane initiate, care cunosteau atat efectele lor subtile benefice, cat si efectele spirituale, utilizandu-le intr-o maiastra combinatie, nu numai in perioadele lungi de post, dar si atunci cand se realizau felurite tehnici avansate de meditatie.

Coperta: Necartonata

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0147 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.