ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Practice » Diverse » Ormus. Tainele dezvaluite ale unei substante minunate

Ormus. Tainele dezvaluite ale unei substante minunate

  Autori: Gregorian Bivolaru

Editura: LUX SUBLIMA

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

17.85 Ron

14.28 Ron

3.57 Ron (20%)


Descriere

Ormus. Tainele dezvaluite ale unei substante minunate. Un important produs aproape miraculos prin efectele sale multiple, ce este prea putin cunoscut

Se poate spune, pe buna dreptate, ca o inventariere exhaustiva a feluritelor beneficii pentru starea de sanatate a elementelor ORMUS ar putea acoperi intreaga experienta umana, de la trup si psihic, pana la emotii, dar si ceea ce numim spirit. Este evident ca mineralele ce sunt continute in ORMUS pottransforma complet, intr-o maniera gradata, in sens eminamente benefic, fiinta umana. S-ar putea spune ca produsul ORMUS actioneaza pentru marea majoritate a fiintelor umane intocmai precum o poarta ce se deschide catre o viata spirituala mult mai ampla, ce este totodata plina de sens. Rapoartele existente referitoare la efectele ce au fost inregistrate in urma consumului de ORMUS sunt in unanimitate in acord cu ceea ce se cunoaste din trecut, cand mineralele produsului ORMUS erau utilizate in mod sistematic in cadrul unor grupuri ezoterice de catre fiintele umane initiate, care cunosteau atat efectele lor subtile benefice, cat si efectele spirituale, utilizandu-le intr-o maiastra combinatie, nu numai in perioadele lungi de post, dar si atunci cand se realizau felurite tehnici avansate de meditatie.
Detalii tehnice

Coperta: Necartonata

Anul aparitiei: 2019

Nr. pagini: 208

ISBN: 978-973-1823-57-7

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Ormus. Tainele dezvaluite ale unei substante minunate. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna