Pamantul se trezeste: Profetii 2012-2030

Pamantul se trezeste: Profetii 2012-2030
-10%
Preț: 47,25 lei
52,50 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-606-92854-3-5
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 352

DESCRIERE

Sal Rachele si ghizii sai spirituali, Fondatorii, va iau intr-o calatorie fascinanta in viitorul iubitei noastre planete. Acesta este viitorul la care ati visat dintotdeauna, iar acum acesta se realizeaza, in sfarsit, dupa milioane de ani de ignoranta, intuneric si suferinta. Aceasta carte va prezinta metode palpabile, practice, de a manifesta noua Era de Aur care v-a fost promisa inca de la inceputul timpului. Acest Nou Pamant este destinat sa faca parte din viata voastra -aceasta viata-, aici si acum.
Dragi oameni, porniti acum in cea mai captivanta aventura aventura posibila. Sunteti in viata exact la timpul potrivit, exact in locul potrivit din Creatia Infinita. Este in regula daca nu credeti lucrurile prezentate in aceasta carte, caci, in numai cativa ani, aproape toate lucrurile prezentate in aceste pagini vor deveni o parte din realitatea palpabila a vietii voastre. - Fondatorii, iunie 2011

Traducere: George Acu

Coperta: Necartonata

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0157 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.