ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Religie si Spiritualitate » Vindecare spirituala » Pamantul se trezeste: Profetii 2012-2030

Pamantul se trezeste: Profetii 2012-2030

  Autori: Sal Rachele

Editura: PROXIMA MUNDI

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

50.00 Ron

47.50 Ron

2.50 Ron (5%)


Descriere

Sal Rachele si ghizii sai spirituali, Fondatorii, va iau intr-o calatorie fascinanta in viitorul iubitei noastre planete. Acesta este viitorul la care ati visat dintotdeauna, iar acum acesta se realizeaza, in sfarsit, dupa milioane de ani de ignoranta, intuneric si suferinta. Aceasta carte va prezinta metode palpabile, practice, de a manifesta noua Era de Aur care v-a fost promisa inca de la inceputul timpului. Acest Nou Pamant este destinat sa faca parte din viata voastra -aceasta viata-, aici si acum.
Dragi oameni, porniti acum in cea mai captivanta aventura aventura posibila. Sunteti in viata exact la timpul potrivit, exact in locul potrivit din Creatia Infinita. Este in regula daca nu credeti lucrurile prezentate in aceasta carte, caci, in numai cativa ani, aproape toate lucrurile prezentate in aceste pagini vor deveni o parte din realitatea palpabila a vietii voastre. - Fondatorii, iunie 2011
Detalii tehnice

Traducere: George Acu

Coperta: Necartonata

Anul aparitiei: 2012

Nr. pagini: 352

ISBN: 978-606-92854-3-5

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Pamantul se trezeste: Profetii 2012-2030. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna