ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Religie si Spiritualitate » Diverse » Parinti Straluciti. Profesori Fascinanti

Parinti Straluciti. Profesori Fascinanti

  Autori: Augusto Cury

Editura: FOR YOU

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

30.00 Ron

24.00 Ron

6.00 Ron (20%)


Descriere

Singuratatea nu a fost nicicand atat de intensa: parintii isi ascund sentimentele de copii, copiii isi ascund lacrimile de parinti, iar profesorii se refugiaza in autoritarism...

Formarea de copii si adolescenti sociabili, fericiti, liberi si intreprinzatori este o mare provocare in ziua de azi. Cantitatea de cunostinte disponibile e mai mare ca oricand, insa noile generatii nu sunt formate pentru a gandi, ci pentru a repeta informatii. Tinerii evita studiul si munca, refugiindu-se in atitudini si comportamente perdante pentru intreaga societate. Parintii si profesorii se simt depasiti. Educatia trece printr-o criza fara precedent la nivel mondial. Exista vreo solutie? Exista speranta?
Cartea Parinti straluciti, profesori fascinanti ne propune cate 7 deprinderi pentru a deveni educatori de neuitat pentru copiii si elevii nostri. Lucrarea expune si cele 7 pacate capitale pe care le comitem adesea in relatiile cu copii si adulti si ne invata 10 tehnici pedagogice incredibil de simple si de eficiente pentru a crea un spatiu de dezvoltare autentica si deplina atat in sala de clasa, cat si acasa.
Detalii tehnice

Traducere: Georgiana Barbulescu

Coperta: George Acu

Anul aparitiei: 2005

Nr. pagini: 173

Format: 15x21 cm

ISBN: 978-973-7978-33-1

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Parinti Straluciti. Profesori Fascinanti. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna