Parinti Straluciti. Profesori Fascinanti

Parinti Straluciti. Profesori Fascinanti
-20%
Preț: 24,00 lei
30,00 lei (-20%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-7978-33-1
Editura:
Anul publicării: 2005
Pagini: 173
Format: 15x21 cm
Categoria: Diverse

DESCRIERE

Singuratatea nu a fost nicicand atat de intensa: parintii isi ascund sentimentele de copii, copiii isi ascund lacrimile de parinti, iar profesorii se refugiaza in autoritarism...

Formarea de copii si adolescenti sociabili, fericiti, liberi si intreprinzatori este o mare provocare in ziua de azi. Cantitatea de cunostinte disponibile e mai mare ca oricand, insa noile generatii nu sunt formate pentru a gandi, ci pentru a repeta informatii. Tinerii evita studiul si munca, refugiindu-se in atitudini si comportamente perdante pentru intreaga societate. Parintii si profesorii se simt depasiti. Educatia trece printr-o criza fara precedent – la nivel mondial. Exista vreo solutie? Exista speranta?
Cartea Parinti straluciti, profesori fascinanti ne propune cate 7 deprinderi pentru a deveni educatori de neuitat pentru copiii si elevii nostri. Lucrarea expune si cele 7 pacate capitale pe care le comitem adesea in relatiile cu copii si adulti si ne invata 10 tehnici pedagogice incredibil de simple si de eficiente pentru a crea un spatiu de dezvoltare autentica si deplina atat in sala de clasa, cat si acasa.

Traducere: Georgiana Barbulescu

Coperta: George Acu

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0145 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.