Pericolul social al practicarii ocultismului

Pericolul social al practicarii ocultismului
-20%
Preț: 12,18 lei
15,23 lei (-20,03%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Categoria: Diverse

DESCRIERE

Pericolul social al practicarii ocultismului. Magie, Vrajitorie, Chiromantie, etc.

In 1938 Prof. Dr. Nicolae Minovici tragea un semnal de alarma oficial asupra "Pericolului social al practicarii ocultismului". Dupa aproape un secol, problema semnalata ramane de o actualitate infioratoare. Actantii si-au schimbat doar "hainele"...
"In nicio parte a lumii nu se poate specula naivitatea omeneasca cu atata usurinta ca in tara aceasta".
N. Minovici

Nu cu mult timp în urmă, Editura C.I.D. iniția colecția ”Restituiri”, prin reeditarea broșurii de propagandă ”Nostradamus prezice viitorul Europei” (1941). În ”Nostradamus ...”, astrologul elvețian Karl E. Krafft răstălmăcește catrenele vizionarului în folosul propagandei celui de-al Treilea Reich.
A doua apariție din colecție, cărțulia de față, reproduce studiul medico-social al Prof. Dr. Nicolae Minovici, ”Pericolul social al practicării ocultismului” (1938), o incursiune în lumea pestriță a pseudo-ocultiștilor care populau în perioada interbelică Capitala și presa vremii.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0467 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.