De la persoana la personalitate

De la persoana la personalitate
-20%
Preț: 24,00 lei
30,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Categoria: Psihologie

DESCRIERE

Dorinţa de a surprinde fiinţa umană din toate unghiurile sale – pluridimensional şi interdisciplinar –, de a-i desena un tablou aproape sinoptic, uzând de un limbaj simplu, direct, accesibil şi inteligibil, de un bagaj informaţional impresionant, mai ales pentru vârsta autorului (născut în 1979), este meritorie şi este de apreciat ca un real succes.
Dumitru Constantin-Dulcan

Stimate cititor,
Conştientizează-ţi potenţialul şi gestionează-l responsabil și eficient; întreţine sănătatea trupului, folosește-ți predispoziţiile psihicului şi eliberează-ți energiile spiritului. Descoperă-ţi şi valorifică-ţi resursele printr-o viaţă de relaţie armonioasă, spre împlinirea propriilor aspirații şi folosul oamenilor printre care trăieşti.
Fiecare se naşte ca persoană; doar prin cunoaşterea, dezvoltarea şi valorificarea sinelui poate deveni personalitate.
Sorin Negruți

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0137 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.