Personalitatea! O explorare multidimensionala si interdisciplinara

Personalitatea! O explorare multidimensionala si interdisciplinara
-20%
Preț: 39,20 lei
49,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-973-0-0-09437-4
Anul publicării: 2011
Pagini: 454
Format: 16x22 cm
Categoria: Psihologie

DESCRIERE

Pentru a afla mai multe despre carte vizitati blogul autorului: Click aici!

Suntem in fata unui exercitiu major de cutezanta si sinceritate, un exemplu de „reflex la nou”, de atitudine admirativa fata de un domeniu stiintific ce exceleaza in concepte mereu perfectibile, despre un sistem hipercomplex aflat intr-o continua evolutie. Asemenea vectori au incarcatura psiho-istorica, prin efectul edificarii stiintelor si tehnologiilor. Parcurgem cu dl. Negruti ariile de competenta ale Personologiei actuale: elementele "arhitecturale", "combustia" acestui edificiu ridicat din relatia ludica infantila cu lumea, la prestigiul intelectiv al descoperitorului de legi ale universului; viziuni, clasificari, criterii de evaluare, factori de progres si evolutie, le vom gasi in aceasta carte studiate, gandite, apreciate, propuse cititorului spre intelegere si utilizare confortabila.

Prof. Univ. Dr. Grigore Nicola
sef al Departamentului de Psihologie din
cadrul Institutului de Cercetari in Psihologie si Filozofie “Constantin-Radulescu Motru” al Academiei Romane

ISBN: 978-973-0-0-09437-4

Dimensiuni: 16x22 cm

Nr. pagini: 454

Anul publicarii: 2011

RECENZII

Rating general
5 (2 recenzii)
5 stele
2
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Spune-ne opinia ta despre acest produs!
scrie o recenzie
5
O carte exceptionala care iti permite un festin intelectual
5
In calitate de autor doresc sa le transmit vizitatorilor acestui site ca aceasta carte a fost scrisa din doua motive. Primul in calitate de fiinta umana dornica de autocunoastere a propriei fiinte, iar cea de-a doua in calitate de economist. Studiile universitare absolvite (Facultatea de Management, ASE, Bucuresti) nu mi-au oferit posibilitatea de a cunoaste personalitatiile umane, chiar daca activitatea pentru care eram instruit consta tocmai in coordonarea oamenilor. Faptul ca subalternii trebuie sa cunoasca tehnologia de productie sau serviciul pe care-l comercializeaza m-a determinat sa elaborez un manual prin care si managerii sa aiba posibilitatea de a cunoaste personalitatea subalternilor lor. Acest instrument fiind necesar pentru a se putea adapta corect si tot odata eficient atat pentru cresterea productivitatii muncii cat si in vederea asigurarii unui climat psihologic organizational placut. Cartea de fata este despre oameni si pentru oameni, indiferent ca este vorba de subalterni sau de de superiori ierahici.
Created in 0.0150 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.