Politica filo-sionista a Romaniei

Politica filo-sionista a Romaniei
-20%
Preț: 18,40 lei
23,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-973-86945-7-6
Anul publicării: 2008
Pagini: 464
Format: 14X21 cm
Categoria: Istorie

DESCRIERE

"Cu concursul guvernelor de dupa 1990 si al principalelor mijloace de informare in masa (ziare, posturi radio, tv) din Romania, care cenzureaza toate stirile si informatiile tangente la acest subiect, incetatenirea evreilor se face in secret, in cea mai mare taina. In prima faza evreii incetateniti nu se grebesca sa se instaleze in Romania, dar au grija sa cumpere valori imobiliare (apartamente, case, terenuri, spatii comerciale, de productie etc.) accesibile. De cativa ani buni piata imobiliara din Romania a devenit monopolul unor firme evreiesti. La inceput, se vor stabili in Romania evreii in varsta, motivand ca vin sa-si traiasca ultimii ani din viata in Romania, sa-si cheltuiasca pensia in Romania, ceea ce pentru multi romani naivi va face suportabila si chiar tentanta ideea "revenirii " evreilor in Romania. Ulterior, cand se va implini numarul (un milion) de evrei care si-au luat a doua sau a treia cetatenie in Romania, iar controlul evreilor asupra institutiilor publice din Romania va fi deplin, evreii vor veni cu totii "acasa", in proprietatile lor, fara sa existe nici un temei legal pentru a li se interzice sa devina astfel o minoritate etnica suprapusa intregii societati romanesti. Asa zisul "stat de drept" va considera ca invazia evreilor este perfect legala...
Scopul final al proiectului Israel in Romania este instituirea unui control deplin asupra Romaniei si deposedarea in fapt a romanilor de teritoriul lor national. Beneficiind de experienta capatata in Palestina, liderii evrei au adoptat pentru Romania o strategie diferita mult mai subtila, mai ingenioasa, dar cu acelasi tel: uzurparea drepturilor pe care romanii le au in tara lor si asupra tarii lor..."

Anul publicarii: 2008

Nr. pagini: 464

ISBN: 978-973-86945-7-6

Dimensiuni: 14X21 cm

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0149 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.