Poveste despre Floarea Vietii
16,00 lei
20,00 lei (-20%)

Poveste despre Floarea Vietii

Poveste despre Floarea Vietii
-20%
Preț: 16,00 lei
20,00 lei (-20%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-639-267-9
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 64
Categoria: Diverse

DESCRIERE

Dragi cititori de toate varstele, deschideti aceasta carte si lasati-va calauziti prin locuri nemaivazute si printre personaje neasteptate. Haideti sa calatorim impreuna printre intamplari si emotii, printre simboluri ale lumii crestine si ale spiritualitatii universale.
Cartea Poveste despre Floarea Vietii ne invita sa intram in dialog cu autoarea si sa pornim cu ea intr-o minunata calatorie! Sfarsitul povestilor ramane deschis de cele mai multe ori, oferindu-ne posibilitatea sa participam la crearea ei si chiar sa reinventam finalul. Apoi, putem sa prelungim placerea lecturii creand imagini pe tema fiecarei povesti si decorand cu desene paginile acestei carti unice!
Fie ca lumina si bucuria din aceasta carte sa va aduca pace si armonie!

Coperta: Brosata

Traducere: MARIA GABRIELA CONSTANTIN

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0154 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.