Noi povesti cu zane

Noi povesti cu zane
-20%
Preț: 11,56 lei
14,45 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Categoria: Basme si povesti

DESCRIERE

Cele cinci NOI POVESTI CU ZÂNE ale Contesei de Ségur, celebra scriitoare pentru copii, ne dezvaluie întâmplari fascinante care au darul sa-i farmece pe cei mici si sa le stârneasca hazul. De la toaletele minunate oferite de Zâna cea Puternica micutei sale fine, în Povestea printesei Rosette, pâna la copacul pretios - cu trunchi de coral, frunze de smarald si fructe de pietre pretioase -, descris în povestirea Soricelul cenusiu, totul este miraculos si încântator, scris si povestit pentru bucuria copiilor.
Subiectele acestor NOI POVESTI CU ZÂNE sunt înzestrate, în acelasi timp, cu un continut puternic moralizator, în care valori precum generozitatea, bunatatea, virtutea, modestia si blândetea reprezinta calitati ale eroinelor, în timp ce personajele rele sunt respingatoare si dizgratioase.
Eroinele povestilor sunt zânele bune, mereu generoase si gratioase, purtând nume edificatoare, ca, de pilda, Zâna cea Puternica sau Zâna Binefacatoare. Cât despre zânele cele rele, acestea apar sub înfatisarea unor broaste râioase ori soareci nesuferiti si poarta nume graitoare, precum Zâna cea Detestabila sau Zâna cea Furioasa.
În toate povestirile Contesei de Ségur educatia ocupa un rol decisiv pentru destinul fiecarui personaj, factorii determinanti în evolutia negativa a copilului fiind un subiect cu predilectie abordat de scriitoare. Morala acestora: nimic nu este definitiv în privinta copiilor, caci odata îndepartati de influentele negative, din mediul brutal si daunator, ei îsi amelioreaza vizibil comportamentul si modul de gândire, urmând modelele din noul lor anturaj.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

6,00 lei
8,00 lei (-25%)
6,38 lei
7,50 lei (-14,93%)
Created in 0.0149 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.