Praf de stele-culegere de astrologie

Praf de stele-culegere de astrologie
-20%
Preț: 28,00 lei
35,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Categoria: Astrologie

DESCRIERE

VALERIU PANOIU
Astrolog, numerolog și formator, Valeriu Pănoiu este Vărsător cu Ascendent în Gemeni, are Vibrația Nașterii 5 și Destinul 6. Idealist și vizionar, Valeriu consideră că spiritualitatea și ezoterismul nu au valoare dacă rămân la nivel de cunoaștere abstractă. Ca urmare, și-a pus întreaga activitate de scriitor și consilier în serviciul oamenilor, ajutându-i să se cunoască și să-și conștien­tizeze deplin rolul pe Pământ, precum și să-și acceseze cea mai înaltă energie pe care o pot atinge, purtătoare de Lumină și Iubire Divină. Valeriu a realizat și prezentat emisiuni de televi­ziune consacrate astrologiei și metafizicii, colaborând cu TVR1 (România, zi de zi, 2012) și cu B1TV (360 de grade).

„Valeriu este de o efervescență în căutările și ascensiunea lui pe toate planurile vieții, încât ai nevoie de multă energie chiar și numai pentru a-l privi de departe. Pentru mine, un partener de lucru și de creație excepțional într-o vreme, o sursă permanentă de transformare și evoluție pentru toți cei care-l cunosc, o fabrică de invenții și inovații inclusiv în ceea ce privește abordarea, înțelegerea și împărtășirea cunoașterii astrologiei și, da, un fenomen!
Cartea Praf de stele mi se pare o sărbătoare, un dar și un vânt prielnic pentru toți oamenii care explorează dincolo de ceea ce știu deja. Este, în același timp, un exemplu de înțelegere originală și o încurajare că se poate să-ți trăiești unicitatea indiferent de lumea din care faci parte sau de vremuri.
Mă înclin!”

Cu onoare și bucurie,
Nicoleta Svârlefus

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Astrologie - Cele mai vândute cărți

35,70 lei
42,00 lei (-15%)
26,77 lei
31,50 lei (-15,02%)
26,77 lei
31,50 lei (-15,02%)
28,05 lei
33,00 lei (-15%)
29,75 lei
35,00 lei (-15%)
58,80 lei
73,50 lei (-20%)
Created in 0.0147 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.