Sa pregatim rapid orice concurs de matematica II-Hyperion

Sa pregatim rapid orice concurs de matematica II-Hyperion
-15%
Preț: 11,60 lei
13,65 lei (-15,02%)
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2016
Categoria: Clasa II

DESCRIERE

Lucrarea de fata a fost elaborata în conformitate cu programa scolara actuala, cu scopul de a veni în sprijinul tuturor elevilor din clasa a II-a care se pregatesc pentru concursurile de matematica, si mai ales învatatorilor care doresc realizarea de performante cu elevii de la clasa.
Toate problemele din aceasta lucrare sunt probleme de tip grila cu 5 raspunsuri posibile.
Prin conceperea exercitiilor si problemelor este stimulata gândirea si creativitatea elevului si ajutata dezvoltarea imaginatiei si a spiritului de observatie al acestuia.
Lucrarea are o densitate mare de probleme si exercitii, prezentate sistematizat pe tipuri de probleme. Acolo unde a fost posibil, s-a realizat o acoperire cât mai completa a capitolelor tratate, dându-se posibilitatea elevului, ca prin repetitie si evaluare sa aprofundeze principalele tehnici legate de problemele din capitolele abordate.
Lucrarea se încheie cu 6 teste grila de evaluare.
În prima parte a lucrarii sunt prezentate enunturile problemelor, grupate pe clase. În partea a doua a lucrarii sunt date rezolvari la majoritatea problemelor, indicatii sau raspunsuri pentru restul exercitiilor si problemelor.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0153 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.