ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Religie si Spiritualitate » Vindecare spirituala » Prezenta iubirii, Legile iubirii, Puterea iubirii

Prezenta iubirii, Legile iubirii, Puterea iubirii

  Autori: Paul Ferrini

Editura: FOR YOU

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

50.00 Ron

40.00 Ron

10.00 Ron (20%)


Descriere

Prezenta iubirii Raspunsul lui Dumnezeu la cererea de ajutor a omenirii

Familia umana se afla la rascruce. Nu ne mai permitem sa fim neglijenti, neatenti sau impulsivi cu ceea ce cream. Este cazul sa cream cu compasiune si sa fim responsabili pentru ceea ce producem. Fiecare dintre noi are un rol de jucat in vindecarea constiintei pe planeta noastra.

Legile iubirii Ghid pentru a trai in armonie cu adevarul spiritual universal
Ca intr-o minunata tesatura migaloasa, cele zece principii spirituale sunt descrise si ilustrate de Paul Ferrini cu abilitatea sa rarissima de a sintetiza intelepciunea maestrilor Tao, Zen, sufiti si hasidici cu miezul invataturilor lui Iisus. O analiza profunda a cauzelor suferintei, dar si a cailor de a o depasi.

Puterea iubirii 10 practici spirituale ce iti vor transforma viata
Exersate pe parcursul a 10 saptamani, aceste exercitii te ajuta sa-ti integrezi in viata cotidiana conceptele prezentate in Legile iubirii.

O intalnire incantatoare si profunda cu invataturi stravechi si cu interpretari moderne, in stilul unic al unui autor de exceptie: Paul Ferrini!

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Prezenta iubirii, Legile iubirii, Puterea iubirii. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna