Procesul instructiv-educativ in scoala moderna

Procesul instructiv-educativ in scoala moderna
-20%
Preț: 10,40 lei
13,00 lei (-20%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-7958-54-9
Editura:
Pagini: 122
Categoria: Pedagogie

DESCRIERE

Studiile adunate in acest volum pot deveni un auxiliar curricular pentru aria Consiliere si orientare. Referirile la activitatea scolara de zi cu zi si continutul programelor de consiliere propuse reprezinta pentru cititor, cadru didactic sau viitor cadru didactic, tot atatea sugestii ce pot contribui la (re)structurarea experienetei, pe baza reflectiei personale.
Scris intr-un limbaj accesibil, acest material-suport il va determina pe studentul viitor profesor, ca si pe cadrul didactic aflat la catedra, sa inteleaga necesitatea de a se dezvolta independent si de a invata continuu, pentru a-si perfectiona activitatea in scoala.
Conf. univ. dr. Irina Maciuc

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0137 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.