Profetul
22,40 lei
28,00 lei (-20%)

Profetul

Profetul
-20%
Preț: 22,40 lei
28,00 lei (-20%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-639-224-2
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 135

DESCRIERE

Magnifica și profunda lucrare Profetul a inspirat, încă de la apariție, generații întregi de gânditori și i-a ajutat pe mulți oameni porniți pe Cale. Numeroși autori publicați de Editura For You își declară deschis admirația și respectul pentru textul lui Kahlil Gibran, citând din vorbele Profetului și relatând cum lecturarea cărții sale le-a schimbat viața și modul de a gândi.
Ca urmare, Editura For You îți oferă această traducere, ce restituie litera și spiritul originare ale textului lui Gibran. De asemenea, te vei bucura în prezenta ediție și de cuvântul însoțitor al unui om de excepție, care a găsit sprijin și inspirație în Profetul: Teodora Enache, artistă complexă și gânditoare profundă, care a creat un întreg spectacol pe baza textului lui Kahlil Gibran.
Fie ca această carte să-ți fie și ție sprijin în Căutare, inspirație în Rugăciune și tovarăș în Călătorie!

Traducere: ANA-MARIA DATCU

Coperta: Brosata

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0156 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.