ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Practice » Dezvoltare personala » Puterea de convingere Ed. a 3-a

Puterea de convingere Ed. a 3-a

  Autori: Napoleon Hill

Editura: CURTEA VECHE

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

45.00 Ron

36.00 Ron

9.00 Ron (20%)


Descriere

Puterea de convingere este una dintre cele mai vandute carti din secolul XX. Metodele fascinante ale lui Napoleon Hill au ajutat nenumarati oameni sa-si recapete increderea in sine, sa-si descopere si sa-si stapaneasca puterile mentale, sa-si cultive dorinta de a reusi in viata, si totul numai folosind arta convingerii.
Puterea de convingere arata, in termeni foarte limpezi, ca principiile succesului, asa cum au fost ele postulate de Hill, pot avea o influenta directa asupra capacitatii noastre de a fi convingatori si de a vinde. Bazata pe multe dintre materialele autorului, publicate sau nu anterior, aceasta carte prezinta punctual conceptele pe care Hill le va relua intr-o buna parte din bestsellerurile sale.
In introducerea cartii de fata, W. Clement Stone, unul dintre cei mai renumiti experti in arta vanzarii, face o prezentare a conceptelor pe care se intemeiaza cele 17 principii ale succesului descrise de Napoleon Hill, toate avand o legatura stransa cu capacitatea noastra de convingere si cu domeniul vanzarilor.
Detalii tehnice

Traducere: Irina Margareta Nistor

Colectie: Carti Cheie

Coperta: Necartonata

Anul aparitiei: 2019

Nr. pagini: 320

ISBN: 978-606-44-0252-3

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Puterea de convingere Ed. a 3-a. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna