ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Practice » Dezvoltare personala » Puterea iubirii-Adevar Divin

Puterea iubirii-Adevar Divin

  Autori: James Van Praagh

Editura: ADEVAR DIVIN

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

20.00 Ron

16.00 Ron

4.00 Ron (20%)


Descriere

Referinţe la cartea Puterea iubirii

„Odată acceptată, puterea iubirii nu mai poate fi anihilată. Iubirea este sinonimă cu spiritul.”
- Deepak Chopra, autorul cărţii Supergenele

„Puterea iubirii este un remediu eficient pentru tot ceea ce ne blochează aspiraţia profundă de a oferi şi de a primi iubire. Plină de adevăruri fundamentale, de o înţelepciune eternă şi de o energie profund vindecătoare, această carte este pentru tine – dacă te simţi pregătit să experimentezi marea transformare şi eliberarea absolută de teamă şi de vechile obişnuinţe. Te asigur că nu te va dezamăgi. Este un ghid excelent de care am de gând să mă folosesc pentru propria mea călătorie prin viaţă.”
- Sonia Choquette, autoarea bestsellerurilor New York Times: Răspunsul este simplu şi Întreabă-ţi ghizii

„În această carte minunat de profundă, James Van Praagh ne prezintă practic un manual de folosire a esenţei iubirii. Dacă îţi doreşti să te maturizezi şi să evoluezi în plan psihic şi spiritual, să îţi cultivi şi să îţi împărtăşeşti darurile înnăscute cu ceilalţi oameni şi să trăieşti o viaţă mai semnificativă, înseamnă că această carte este pentru tine. James demistifică într-o manieră genială natura noastră spirituală, învăţându-ne să trăim mai armonios cu noi înşine şi cu ceilalţi oameni. Cunoaşterea şi experienţa sa, prezentate într-o manieră atât de elocventă şi combinate cu diferite instrumente practice îţi vor schimba viaţa. Sper să te bucuri de această carte la fel de mult ca mine.”
- Dr. Joe Dispenza, autorul bestsellerului New York Times: Tu eşti placebo

„James a creat o modalitate genială şi uşor de pus în practică de navigare prin oceanul încercărilor vieţii şi de trezire a măreţiei din inima noastră.”
- Davidji, autorul cărţii Secretele meditaţiei

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Puterea iubirii-Adevar Divin. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna