Puterea miraculoasa a mintii tale V1

Puterea miraculoasa a mintii tale V1
-20%
Preț: 25,20 lei
31,50 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

O colectie fara precedent a lucrarilor transformatoare si faimoase ale autorului cartii Puterea extraordinara a subconstientului tau.
Colectia aduna la un loc, intr-o serie de volume inspiratoare si usor de parcurs, unele dintre cele mai rare si mai extraordinare carti scrise de Joseph Murphy.
Aceasta antologie inegalabila cuprinde mai mult de 20 de carti si brosuri, printre care: Puterea credintei, Sa ne bucuram de belsug si prosperitate, Semnificatia reincarnarii, De ce mi s-a petrecut asa ceva? si Elimina teama din viata ta.
Aceste lucrari sunt extrase din cea mai prolifica si mai puternica perioada din carierea lui Murphy si vor fi o bucurie si o incantare pentru toti cititorii sai.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0187 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.