Puterea relatiei
37,43 lei
49,90 lei (-24,99%)

Puterea relatiei

Puterea relatiei
-25%
Preț: 37,43 lei
49,90 lei (-24,99%)
Disponibilitate: în stoc
Editura:

DESCRIERE

Fie ca esti un lider de afaceri, un performer individual, un parinte, un partener de cuplu sau chiar un pacient aflat in tratament, de indata ce realizezi ca detii controlul asupra propriei persoane, esti pe calea cea buna pentru a trece la un nivel superior. Detii 100% controlul asupra conexiunilor tale, a parghiilor tale in afaceri, a contributiei tale, a educatiei si disciplinei copiilor tai s.a.m.d. Autocontrolul este parte integranta a oricaror performante umane.
Dar de ce vedem autocontrolul si performantele individuale ca fiind total dependente de propria persoana si de ceea ce facem si ca altcineva nu poate avea nicio influenta? Adevarul este ca, desi autocontrolul si performantele depind complet de propria persoana, ele sunt sustinute de puterea relatiilor pe care le construim cu cei care ne formeaza. Da, persoane cu care am avut conexiuni in trecut si altele cu care avem conexiuni in prezent ne-au ajutat sa ne construim capacitatea de autocontrol. Acesta este paradoxul performantelor.
Stiinta confirma ca trecerea la urmatorul nivel al performantei depinde 100% de relatia pe care o ai cu cel din fata ta. Vorbesc aici de un anumit fel de relatie, nu doar una ca intre prieteni de distractie. Ea trebuie sa ofere niste functiuni foarte precise si un nivel de energie foarte precis. Ea trebuie sa furnizeze experiente foarte constructive si sa contina informatii foarte specifice. O relatie de tipul potrivit ne ajuta sa avem succes si sa rezistam in perioade dificile. In aceasta carte, vom cerceta ce anume trebuie sa ofere o relatie pentru a ne ajuta sa trecem la un nivel superior.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0120 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.