ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Practice » Dezvoltare personala » Puterea semnificatiei

Puterea semnificatiei

  Autori: Emily Esfahani Smith

Editura: CURTEA VECHE

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

58.00 Ron

46.40 Ron

11.60 Ron (20%)


Descriere

O carte profunda... Subliniind puterea legaturilor sufletesti, autoarea il asigura pe cititor ca descoperirea semnificatiei nu e rezultatul vreunei „mari revelatii“, ci mai degraba al micilor gesturi si actiunilor modeste.
Kirkus Reviews

Traim intr-o epoca obsedata de fericire, pe care insa ne e din ce in ce mai dificil s-o definim, desi o gasim, ca promisiune, aproape pretutindeni. Tot paradoxal este ca suntem tot mai deprimati, mai obositi, mai derutati – suntem mai nefericiti. Multi dintre noi am uitat ca sentimentul de implinire si cel de multumire nu vin atat din faptul de a ne simti bine, ci din cel de a-i face pe ceilalti sa se simta bine, nu din a acumula, ci din a darui.
Emily Esfahani Smith reia acest adevar fundamental si il argumenteaza de-a lungul unui demers in care impleteste cele mai recente descoperiri din psihologie, literatura, istorie, stiintele sociale cu propria experienta, incepand din copilarie. Toate acestea, intr-un stil accesibil marelui public, incitant, comparabil cu al celor mai talentati povestitori.
Detalii tehnice

Traducere: Iustina Cojocaru

Colectie: Biblioterapia

Coperta: Necartonata

Anul aparitiei: 2019

Nr. pagini: 384

ISBN: 978-606-44-0446-6

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Puterea semnificatiei. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna