ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Stiinte umaniste » Politica » Radu Moraru presedinte. Politicienii si-au gasit nasul

Radu Moraru presedinte. Politicienii si-au gasit nasul

  Autori: Mihai Palsu

Editura: SECUNDA

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

36.75 Ron

29.40 Ron

7.35 Ron (20%)


Descriere

Aceasta Carte si toata viata mea profesionala, cu tot ce am construit, nu ar fi fost posibile fara familia mea, o mare familie! Din pacate, 3 dintre ai mei ne privesc din Ceruri! Dumnezeu sa ii odihneasca!
Victoriile mele, ca sa pot scrie aceasta Carte, nu ar fi fost posibile fara echipele de ziaristi, realizatori de emisiuni, producatori, tehnicieni redutabili, caractere puternice! Fara milioanele de romani, care m-au urmarit aproape 25 de ani, NASUL nu ar fi existat! Fara sutele de visatori din 2012, primii Actionari NASUL TV S.A., Televiziunea Libera nu s-ar fi nascut!
Fara sfaturile celor mai buni Prieteni, Sergiu, Gica, Titi, Catalin, Andrei, Horatiu si Toni, as fi fost extrem de vulnerabil sau chiar un perdant!
Nu apucam sa scriu aceasta Carte daca Partenerii si Colaboratorii nostri nu ar fi inteles lupta mea pentru Televiziunea Libera si pentru Romania! Nelu, Daniel, Constantin, Faustino si Luciano! Si toate societatile comerciale, mari sau mici, care si-au facut reclama la NASUL TV.
Detalii tehnice

Coperta: Necartonata

Anul aparitiei: 2019

Nr. pagini: 416

ISBN: 978-606-94848-0-7

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Radu Moraru presedinte. Politicienii si-au gasit nasul. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna