Ramai cu bine! Ramai cu mine! Naty Badea

Ramai cu bine! Ramai cu mine! Naty Badea
-25%
Preț: 22,05 lei
29,40 lei (-25%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-1722-27-6
Anul publicării: 2019
Pagini: 320

DESCRIERE

Romanul,, Ramai cu bine! Ramai cu mine!'' dezvaluie destinul protagonistei Clara Stanescu in sapte povesti de iubire diferite si, de aceea, inedite si impresionante.
O carte despre alegeri in viata, despre iubire, suferinta si asumare.
O cina misterioasa care se petrece in casa ei colorata dintre dealurile Toscanei. O metafora despre viata si despre sensul existentei in cautarea fericirii. Si un final neasteptat, care sparge toate cliseele:
,, Cartea aceasta spune sapte povesti de iubire despre suferinta, bucurii si dezamagiri. Pe scurt, sapte povesti de viata adevarata, cu bune si rele, cu tradari si visuri, cu dorinte si minuni. (...) In gradina din spatele casei colorate dintre dealuri, se eliberau suflete si se imbogateau spirite. ''
Fraza cu care autoarea isi incheie romanul reprezinta esenta intregii povesti:,, NIMIC NU E CERTITUDINE PANA NU DEVINE AMINTIRE!''

Coperta: Brosata

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Beletristica romaneasca

Created in 0.0138 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.