Realitatea, spiritualitatea si omul modern Editia 2 revizuita

Realitatea, spiritualitatea si omul modern Editia 2 revizuita
-20%
Preț: 30,40 lei
38,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-606-639-270-9
Anul publicării: 2019
Pagini: 384

DESCRIERE

O carte unică, scrisă de o personalitate unică!
Bazându-se pe revelațiile proprii în urma cercetării conștienței, ilustrul David R. Hawkins ne arată în detaliu cum să discernem nu numai adevărul de falsitate, ci și iluzia aparenței de nucleul autentic al realității. Cartea de față explică modul de diferențiere a percepției de esență și, astfel, îi permite cititorului să rezolve ambiguitățile și enigmele clasice care au pus în încurcătură cele mai bune minți din istorie.
Tehnologiile moderne ne oferă o pletoră de jucării și facilități noi, însă problemele de bază ale existenței zilnice rămân nerezolvate. Această carte îți oferă instrumentele necesare pentru a supraviețui și a-ți recâștiga autonomia fundamentală și armonia interioară în timp ce trăiești în complexitatea lumii moderne.

Traducere: IRINA CRUCERU

Coperta: Brosata

Anul publicarii: 2019

Nr. pagini: 384

ISBN: 978-606-639-270-9

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0145 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.